Her publiserer jeg egne artikler som har vært på trykk tidligere
+ noen av interjuene jeg har gitt i forskjellig sammenheng.
De er lagt inn på dato for første publisering.
Se høyre kolonne for artikler på engelsk og russisk

mandag 1. juni 1998

Spirit's Rain

 Spirit's rain, ny CD fra Mannssambandet 

I forbindelse med sin Australia-turne ga Mannssambandet ut CDen 'Spirit's rain'. Teksten er tilpasset et internasjonalt publikum og er gjennomgående på engelsk. Platen viser at også vi her på berget er i stand til å lage musikk som fortjener et større publikum. 

På CDen deltar mange kjente og kjære Arme-størrelser som har gledet oss tidligere både med NSB og diverse gospelprosjekter. Mannssambandet har også etter hvert festet seg i vår bevissthet etter en rekke opptredener og konserter land og strand rundt. 

Jeg synes denne platen hever seg godt over den litt svakere førsteutgivelsen «Tonen fra himmelen» fra 1996. Produksjonen virker mer organisk og mindre statisk enn den var på forgjengeren. Herre-stemmene er behagelig å høre på, og det er invitert to kvinner til å sette en ekstra spiss på Mannssambandet. 

* Jostein Nielsens julesang, 'Gloria - the sound of Heaven', i engelsk språkdrakt holder seg veldig fint og er en virkelig «høydare» på platen som ellers inneholder mye lyttervennlig musikk i området fra tradisjonell korsang til gospel. 

Herved anbefalt. 

Per Arne Krumsvik

Krigsropet # 24 1998

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar